Soru crackturkeye neden katıldınız ve nasıl

ÇikolatalıSütt

Vip Eco
Vip Eco
61 Mesajlar
4,775 Tcoin
Bronz %94
başlıkta yazdıgım gibi anlatın bakalım hikayeleri ben bir arkadaşımdan görüp geldim

başlıkta yazdıgım gibi anlatın bakalım hikayeleri ben bir arkadaşımdan görüp geldim
.com adresli olana 20 haziran 2025 de kayıt oldum okulun son günüydü ve arkadaş bizim eve gelmişti dedi ki ben bedava steam hesap alabiliyorum nasıl diye sordum söylemedi işte telefonundan baktım siteye crackturkey yazdım sonra arama kısmını bedava steam hesaplar olarak değiştirdim sonra dedi ki "Aaa o benim kullandığım site" böylece kayıt olmuş olmadım asıl amacım bedava steam hesabı alıp arkadaşımla The Planet Crafter oynamaktı ve .com adreslide mertxer'in başını ağrıtmıştım The planet crafter stok geldi mi diye

.com adresli olana 20 haziran 2025 de kayıt oldum okulun son günüydü ve arkadaş bizim eve gelmişti dedi ki ben bedava steam hesap alabiliyorum nasıl diye sordum söylemedi işte telefonundan baktım siteye crackturkey yazdım sonra arama kısmını bedava steam hesaplar olarak değiştirdim sonra dedi ki "Aaa o benim kullandığım site" böylece kayıt olmuş olmadım asıl amacım bedava steam hesabı alıp arkadaşımla The Planet Crafter oynamaktı ve .com adreslide mertxer'in başını ağrıtmıştım The planet crafter stok geldi mi diye
vaybe

benim siteye kayıt olma nedenim bu (.com adrslide) .xyz adreslide baktım site açılmış kaydoliyim dedim not: Arkadaşımın sitedeki ismi WTF23 hala duruyor sitede
dur bakayım

Hile arar ken bi bakim dedim

Hahahahah sorma ya bende mertxer i FM den çok darlamistim eski hesabım vardı benimde hey gidi hey ne çabuk geçti zaman :( eski site efsaneydi

İşten arta kalan boş zamanlarımda dizi-film-anime izliyorum buradaki hesaplardan,bir de makarasına takılıyorum.Crackin c sini bilmem.Yarışmacı gençlere başarılar dilerim :sneaky:

Son düzenleme:

Personalize

Geri