Yaaa ama bende eski adımı istiyorum :D ban yedim ben maalesef olaylar olduğunda eski adımı geri alamaz mıyım ya banımı kaldıramaz miyiz eyyy adminler :D dimi abim ya @NoBn1633Günlük girişler ve yorumlardaki beğenilerden
Harbila bu konu duygusal olmalıydıeskisi yenisi laf kaşarlığı yapmayın sherlocklar forumunuza bakın eğlenin germeyin insanları
Ben bu Steam tools populer olmaya başladığı zaman kayıt olmuştum siteye aslında bir discord hesabında 100 200 kişilik bir gurupta (Türk,Pakistanlı,Azeri ve İspanyol ve daha birçok arkadaş vardı) onlara Steam tools hakkında bilgi veriyordum hani bedava oyun ekliyorsun steamdan fln diye bizde arastiriyorduk küçük bir gurubumuz vardı 6 kişilik 3 Türk 2 Azeri kardeşim bide ben vardım o ekip full steami darlayip kutuphanemize oyun ekliyorduk kolay dı da aslında herneyse biz valoranta başlamıştık oynuyorduk arkadaş da dedi ki bir forum sitesi var oraya bir bakalım valo hesap veriyorlarmış en azından hesabımız olur diyorduk tabi fikir hepimizin aklına yattı ardından foruma kayıt olduk hala Steam tools hakkında yardımcı oluyorum ama hala valorant konusunda yardım eden olmadı :Dbaşlıkta yazdıgım gibi anlatın bakalım hikayeleri ben bir arkadaşımdan görüp geldim
Bro, hit him. Tell him that u are on another level now. xdI registered on the .com address on June 20, 2025. It was the last day of school, and a friend came to our house and said he could get a free Steam account. I asked how, but he didn't tell me. I looked at the site on my phone, typed "crackturkey," then changed the search to "free steam accounts." Then he said, "Oh, that's the site I use." So I didn't register. My real intention was to get a free Steam account and play The Planet Crafter with my friend. And I had been bothering mertxer on the .com address asking if The Planet Crafter stock was available.
Ben eski adımı istemiyordum kardeşim,kendime yeni bir persona oluşturmuştum,ama ifşalandık.Eski adını geri almak için önce Obi-Wan Kenobili pp ye dönmen lazım,niye ban yedin onu da bilmiyorumYaaa ama bende eski adımı istiyorum :D ban yedim ben maalesef olaylar olduğunda eski adımı geri alamaz mıyım ya banımı kaldıramaz miyiz eyyy adminler :D dimi abim ya @NoBn1633