241
Tcoin
Kristal
%59
tammaen şans kanka hesapların patlama olsaıglı buna kimse bişi yapamzReisim sağol be 2 3 saat sonra gidiyo ama hergun attığın için hergun oynuyoz helal lan sana
ya kral eyewallah girdi gercektende ama benim aklimda kalan soru su ya biz bu gmaile flen xbob yazinca pcden bu gmaail ayarlara dusuyor hesablar kismidndn hesabin profili felan pcde oluyor o problem varmi yani? yani pcye girebilermi? baska kimsetammaen şans kanka hesapların patlama olsaıglı buna kimse bişi yapamz
Ne demek istediğini anlamadım ama çıkardığım şey şu: Hayır bir hesaba girdin diye bilgisayarına bir virüs bulaşmaz için rahat olsunya kral eyewallah girdi gercektende ama benim aklimda kalan soru su ya biz bu gmaile flen xbob yazinca pcden bu gmaail ayarlara dusuyor hesablar kismidndn hesabin profili felan pcde oluyor o problem varmi yani? yani pcye girebilermi? baska kimse
yok yok virus deyil yani o hesabdan bu pc ye girebilinirmi diye soruyorum cunu hesab buraya kayd oluyor yani soru bu gercetne cevab verirseniz icim rahat olurNe demek istediğini anlamadım ama çıkardığım şey şu: Hayır bir hesaba girdin diye bilgisayarına bir virüs bulaşmaz için rahat olsun
Hayır öyle bir şey tekniken yapamaz, yapay zekaya nedenini sorabilirsinyok yok virus deyil yani o hesabdan bu pc ye girebilinirmi diye soruyorum cunu hesab buraya kayd oluyor yani soru bu gercetne cevab verirseniz icim rahat olur