Merhaba arkadaşlar, ⠀
Öncelikle, forumun dışarıdan aniden kapanmış gibi görünmesinden dolayı hepinizden içtenlikle özür diliyorum.
Herhangi bir kafa karışıklığı yaratmak kesinlikle istemezdim ancak süreç beklediğimizden biraz daha hızlı gelişti. ⠀ Bildiğiniz üzere bir süredir iki farklı forumun yönetimiyle ilgileniyordum.
Ancak iki ayrı platformu aynı anda yürütmek, teknik sorunlara yetişmek ve toplulukla yeterince ilgilenmek gerçekten çok zorlayıcı bir hal aldı. Eskisi kadar geniş bir boş vaktim kalmadığı için enerjimi bölmek yerine, bu iki yapıyı tek bir çatı altında birleştirmek zorunda kaldım.
Burada önemli bir konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum: CrackerMain aslında kapanmadı, crackturkey.xyz olarak yepyeni bir şekilde yoluna devam ediyor. Tüm odağımızı ve projelerimizi buraya kaydırdık. Bu birleşim kararı, sizlere çok daha sağlam, aktif ve kaliteli bir ortam sunabilmemiz için atılması gereken zorunlu bir adımdı. Altyapımızı tek bir merkezde toplayarak daha iyi bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. ⠀
Geçiş süreciyle, hesaplarınızla veya yeni düzenle ilgili aklınıza takılan herhangi bir soru olursa bana her zaman @hooca üzerinden ulaşabilirsiniz. Elimden geldiğince hızlı dönüş yapıp yardımcı olacağım.
Bugüne kadarki desteğiniz ve bu geçiş sürecindeki anlayışınız için teşekkür ederim. Şunu özellikle belirtmek isterim ki; bu yola birlikte çıktığımız CrackerMain üyelerinin yeri bizde her zaman ayrı tutulacaktır ve yeni adresimizde de bu ayrıcalığı her zaman hissedeceksiniz. Yeni adresimizde çok daha güçlü bir şekilde görüşmek üzere.
2022 - 2026 CrackerMain
açıklama böyle