Soru CRACKTURKEY ÜCRETSİZ CRACK EĞİTİM KAMPI 🎓👨🏻‍🎓

Selamlar herkese,

Son dönemde gelen yoğun mesajlar üzerine, özellikle crack dünyasına yeni adım atan, config kullanımı veya bullet kullanımı vb. basit crack konusunda eksikliği olan dostlarımız için kapsamlı bir eğitim süreci başlatmaya karar verdik.

Amacımız, bu işin mantığını kavramak isteyen arkadaşlara rehberlik ederek yetkinliklerini artırmalarını sağlamak. Tamamen ücretsiz olarak planladığımız bu eğitim kampı; Discord üzerinden sesli anlatım ve Telegram üzerinden özel ders (sınıf) sistemiyle ilerleyecektir.

Bu serüvene başlamadan önce topluluğun fikrini almak istedik.

• Eğitim süreci hakkında önerileriniz var mı?
  • "Katılmak istiyorum" diyerek hem talebi ölçmemizi sağlayabilir hem de eğitime dahil olabilirsiniz.
Gerçekten öğrenmeye istekli ve disiplinli bir grup oluşturmayı hedefliyoruz. Katılım durumuna göre programın detaylarını ve müfredatını netleştireceğiz. Görüşlerinizi bekliyorum.

Katılmak isteyen arkadaşlar telegram kanalına katılsınlar : Telegram Kanalı

giphy.gif
katılmak istiyorum

Katılmak İstiyorum

Selamlar herkese,

Son dönemde gelen yoğun mesajlar üzerine, özellikle crack dünyasına yeni adım atan, config kullanımı veya bullet kullanımı vb. basit crack konusunda eksikliği olan dostlarımız için kapsamlı bir eğitim süreci başlatmaya karar verdik.

Amacımız, bu işin mantığını kavramak isteyen arkadaşlara rehberlik ederek yetkinliklerini artırmalarını sağlamak. Tamamen ücretsiz olarak planladığımız bu eğitim kampı; Discord üzerinden sesli anlatım ve Telegram üzerinden özel ders (sınıf) sistemiyle ilerleyecektir.

Bu serüvene başlamadan önce topluluğun fikrini almak istedik.

• Eğitim süreci hakkında önerileriniz var mı?
  • "Katılmak istiyorum" diyerek hem talebi ölçmemizi sağlayabilir hem de eğitime dahil olabilirsiniz.
Gerçekten öğrenmeye istekli ve disiplinli bir grup oluşturmayı hedefliyoruz. Katılım durumuna göre programın detaylarını ve müfredatını netleştireceğiz. Görüşlerinizi bekliyorum.

Katılmak isteyen arkadaşlar telegram kanalına katılsınlar : Telegram Kanalı

giphy.gif
Katılmak istiyorum

ben katılmaks istiyorum

@aslncmbm1905 katıl sen de bize hesap ve IPTV atarsın kardeşim :sneaky:

İt's free ı guess :) no problem

Düşünen ve uygulamaya koyacak olan arkadaşlara teşekkür ederiz.
En azından eğitimi hakkıyla öğrenen arkadaşlar da foruma katkı sunmuş olur.
Yerinde ve doğru bir karar.

Sjsjsjsjsjsj yok abim teşekkurler sen neden katilmiyorsun :) davet etsem :D
Kaç yaşında G(old) adamım olum.İş var güç var,boş zaman mı var,bu saatten sonra.Senin gibi genç kardeşlerimiz geçecek sahneye
:rolleyes::ninja:🥸😶‍🌫️😖😩🧐😏

Personalize

Geri