eski ct moderatörlerden arkım vardı şimdi ctyi gördü bi işe yaramaz bos site dedi biz eskiden 150 200 den fazla paylaşımlar yaprdık netflixler felan diyodu çoklu toollar yapardık aıo checker flnherkes eskiden vardim diyor ama eskiden ctde forum ici canli chat oldugunu bilmiyorlaryeni modlar bile bilmiyorlar
eski ct moderatorleri kimler mesala domates mieski ct moderatörlerden arkım vardı şimdi ctyi gördü bi işe yaramaz bos site dedi biz eskiden 150 200 den fazla paylaşımlar yaprdık netflixler felan diyodu çoklu toollar yapardık aıo checker fln
toria ve mahiride ekleyelim orayaeski ct moderatorleri kimler mesala domates mi
hocam wayback machine de crackturkey birden fazla kez kaydedilmiş tek tek gezip çalışan linklere bakıyorum hocam 2021'de forum çok değişikmiş .dtoria ve mahiride ekleyelim oraya
önceden de bakmıştım da bu cracturkey kaç yılından kalma :DReis helal olsun nereden aklına geldiyse, ben birkaçına bakmıştım çalışmıyor diye saldım.
Ekli dosyayı görüntüle 2256
yok bazıları çalışıyor bazıları çalışmıyorReis helal olsun nereden aklına geldiyse, ben birkaçına bakmıştım çalışmıyor diye saldım.
Ekli dosyayı görüntüle 2256