Soru item satış

hocam itemsatisin destegi cok kotu random hesap diye satarsan sikayet etseler bile bisey olmaz merak etme
evet kotu ben bir kere dolandirildim adamlara yaziyom cevap vermiyo bana yazmışlar adama ulasmaya calisiyoruz

ben bu forumlardaki steam hesaplarını checkleyip doğru olanlarını ştem satışta satışa koysam onlar hesaba girerken sorun yaşarmı acaba
ayni seyi bende yapiyodum sonrasinda itemsatistan uyari geldi musteri dava acabilir falan yaziyodu sonra biraktim korku geldi ama suan elimde bos guvenli hesap olunca satiyom

ben bu forumlardaki steam hesaplarını checkleyip doğru olanlarını ştem satışta satışa koysam onlar hesaba girerken sorun yaşarmı acaba
kral herkes dava acarmıs yapma sakın sen

saolun arklar

Bi sen akillisin sanki kral o şifreler değişirse direk davayı yersin

bende yapmıştım eski ct döneminde mail satıyodum ama şuanda burda paylaşılan hesaplar çok sağlam değil bugün stoğa eklersin yarın o hesap patlar satışı yapamazsın şikayet üstüne şikayet sonra itemsatış hesabını kapatırlar

bende yapmıştım eski ct döneminde mail satıyodum ama şuanda burda paylaşılan hesaplar çok sağlam değil bugün stoğa eklersin yarın o hesap patlar satışı yapamazsın şikayet üstüne şikayet sonra itemsatış hesabını kapatırlar
peki kral şuan satabileceğim ve patlamayacağım birşey satmak istesem ne satabilirim

• Kullanıcının yasaklanması nedeniyle gönderi gizlendi.
10 tane satsan tanesini 30 dan 6 tanesi patlasa iade yapsan geriye 4 tane miss reis 7 gun icerisinde patlarsa iade etmen lazim mesela adam 2 hafta sonra geliyo diyo hesaba giremiyorum sende dersinki garantiniz doldu bi islem yapamam. ama bunu yaparken dikkatli ol yinede tehlikeli az kalsin bende patliyodum

ama reis suanda pek random hesaplar cok satilmiyor gunde 10 birak 2 bile satamazsin onun yerine garanti seyler sat suanda mesela pubg brawl stars clash royale clash of clans pes roblox gibi hesaplar cok satiliyo ve valorant basta gelmek uzere ben dun ilana brawl stars koydum aninda 2 kisi yazdi para kazanmak istiyorsan itemsatis yerine bence e-ticaret gibi isler yap itemsatis hem guvenilir degil destegi kotu hemde kazancli bi is degil komisyon diye 350 liralik ilandan 50 lira kesiyor

Personalize

Geri