Soru İzleyici botu yapma

rq21asdfasfa

Üye
Yeni Üye
8 Mesajlar
50 Tcoin
Üye %5
Merhaba daha önce hiç yapmamış biri olarak kendi Twitch-Tiktok vs vs yayın izlenme botumu nasıl yapabilirim nelere ihtiyacım var ?

Merhaba daha önce hiç yapmamış biri olarak kendi Twitch-Tiktok vs vs yayın izlenme botumu nasıl yapabilirim nelere ihtiyacım var ?
Çok az kodlama bilseniz yeterli bazı andavallar diyecek şimdi izlenme botu için illaha proxy lazım öyle birşey zorunlu değil bazı yerler için

Çok az kodlama bilseniz yeterli bazı andavallar diyecek şimdi izlenme botu için illaha proxy lazım öyle birşey zorunlu değil bazı yerler için
benim bildiğim kadarıyla proxyless yapsanda geçici olarak gözüküyor mesela youtube

benim bildiğim kadarıyla proxyless yapsanda geçici olarak gözüküyor mesela youtube
Evet ama kısaca anlatmaya çalıştığım illaha proxy lazım değil ama çok yüksek ve uzun vaadeli istersen anca

python bilgim var, proxy konusu benimde kafamı karıştıran kısım uzun süreli olması gerekli twitch yayınları için kullanacağım sanal sunucu gibi birşey mi gerekli olur bilmiyorum

Personalize

Geri