Soru yazılım ogrenmek ıstıom

rextunahan

Vip Eco
Vip Eco
66 Mesajlar
3,110 Tcoin
Bronz %53
arkadaşlar 0 bılgım var python java sciprt fln ılk etapta hangı dıl ogreneyım ben bunu gelısınce parayla bişeyler yapıpda satmak ıstıyorum tavsıyesı olan varmı ne yapacagım ogrenmek ıcın

Sana önerim @rextunahan nextcord gibi python altyapısını kullanan bir kodlama altyapısı kullanarak discrod botu kodlamayı dene ve zamanla başka kütüphanlere ve kodlama dillerine geçebilirsin başlangıç olarak gayet güzel olucaktır nextcord senin için.

Sana önerim @rextunahan nextcord gibi python altyapısını kullanan bir kodlama altyapısı kullanarak discrod botu kodlamayı dene ve zamanla başka kütüphanlere ve kodlama dillerine geçebilirsin başlangıç olarak gayet güzel olucaktır nextcord senin için.
nextcord dedigin nedir bir bot yap dıyorsun ama ben python bılmıyorum şuanda ve discord botları nasıl olur onların kod ıcerıgınıde bılmem gerekmıyormu

nextcord dedigin nedir bir bot yap dıyorsun ama ben python bılmıyorum şuanda ve discord botları nasıl olur onların kod ıcerıgınıde bılmem gerekmıyormu
Discord altyapısıda para kazanırsın publıc priw sunuculara satış yaparsın botları aktif edersen ondanda ek para alırsın

Piyasayı bak ama

Personalize

Geri