1.Daha önce herhangi bir forum veya platformda görev aldınız mı? Aldıysanız, hangi pozisyonda ve ne kadar süreyle görev yaptığınızı belirtiniz.
CrackTurkey'de görev yaptım, ancak sanırım buranın sahipleri değişmiş. Yaklaşık 3-5 yıl önce burada staff olarak görev almıştım. Hatta bir dönem Config Maker pozisyonunda da bulunmuştum. Tam olarak ne kadar zaman geçtiğini hatırlamıyorum, ancak üzerinden birkaç yıl geçtiğini söyleyebilirim.
2.Yaş bilginizi paylaşınız. 19
3.Günlük ortalama ne kadar süre çevrim içi olabilirsiniz? 7 8 arası
4.Hangi konularda bilgi ve tecrübeye sahipsiniz? Ekibe hangi alanlarda katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz? Config, hesap paylaşımı, method ve benzeri kategorilerde aktif olarak bulunuyorum.
5.Hangi yetkili pozisyonu için başvuru yapıyorsunuz? Paylaşım Ekibi,
Staff,Config Maker Farketmez.
CrackTurkey'de görev yaptım, ancak sanırım buranın sahipleri değişmiş. Yaklaşık 3-5 yıl önce burada staff olarak görev almıştım. Hatta bir dönem Config Maker pozisyonunda da bulunmuştum. Tam olarak ne kadar zaman geçtiğini hatırlamıyorum, ancak üzerinden birkaç yıl geçtiğini söyleyebilirim.
2.Yaş bilginizi paylaşınız. 19
3.Günlük ortalama ne kadar süre çevrim içi olabilirsiniz? 7 8 arası
4.Hangi konularda bilgi ve tecrübeye sahipsiniz? Ekibe hangi alanlarda katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz? Config, hesap paylaşımı, method ve benzeri kategorilerde aktif olarak bulunuyorum.
5.Hangi yetkili pozisyonu için başvuru yapıyorsunuz? Paylaşım Ekibi,
Staff,Config Maker Farketmez.